ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Το Μουσικό σχολείο  Ηρακλείου σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό σχολείο,πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση στο φεστιβάλ μαθητικών χορωδιών που διεξήχθη στην Καρδίτσα.Υπεύθυνη καθηγηήτρια από Μουσικόσχολείο η κα Αθανασοπούλου Λίντα & από το Καλλιτεχνικό σχολείο η κα Φασουρα Μαρία.Οι μαθητές-τριες πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και απέσπασαν θετικότατα σχόλια.

 

Καρδίτσα  14/3/2013

 

Προς τους  Διευθυντές
Του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου
κ. Λιναρδάκη  Γεώργιο
και του Καλλιτεχνικού Σχολείου κ. Καλουδιώτη Μαρία 
Αγαπητοί κ. κ. Καλουδιώτη Μ.  και  Λιναρδάκη Γ.,
                                      Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή της εξαιρετικής Χορωδίας σας στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.
Παράλληλα,  θα ήθελα  να  σας συγχαρώ:
1)      Για το πραγματικά  ενδιαφέρον ρεπερτόριο.
2)      Για την φωνητική -  τεχνική κατάρτιση των Χορωδών και ειδικότερα των γυναικείων φωνών.
3)      Για την τεχνική διεύθυνσης της καθηγήτριας Μουσικής κ. Λίντας  Αθανασοπούλου.
4)      Για την ομοιογένεια των φωνών και τον  συγχρονισμό της Χορωδίας. 
5)      Για την έξοχη  ερμηνεία του αρχαιοελληνικού ύμνου του  Μεσομήδη προς τη Θεά Μούσα.
Για τους παραπάνω λόγους και πολλούς άλλους το Διεθνές  Φεστιβάλ Καρδίτσας προκρίνει τη Χορωδία σας να αντιπροσωπεύσει τον Θεσμό, είτε στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Castellammare di Stabia (Νάπολι) Ιταλίας τον Μάιο ή να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στη Σερβία και συγκεκριμένα  στην πόλη του ΝΙΣ, σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή του Πανεπιστημίου του ΝΙΣ στα τέλη Ιουνίου.
Η Χορωδία σας κρίθηκε ως μία από τις  καλύτερες  Σχολικές Χορωδίες της 5ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά, τους Διευθυντές του Καλλιτεχνικού Σχολείου και του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου, στα παιδιά, αλλά κυρίως στην κ. Λίντα Αθανασοπούλου για το αξιόλογο  έργο της .

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Νίκος Ευθυμιάδης

 

Καλ/κος Διευθυντής

                              ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

            Η Πολυφωνική Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου, λειτουργεί στο πλαίσιο του μαθήματος των Μουσικών Συνόλων. Ο αριθμός των μελών της κυμαίνεται από 20 –30 μαθητές και η σύστασή της αλλάζει, ανάλογα με τη χρονιά. Αρχίζει τις πρόβες της μόλις το επιτρέψει ο προγραμματισμός του σχολείου. Συμμετέχει συχνά σε πολιτιστικά δρώμενα στο Ηράκλειο. Τη διεύθυνση της χορωδίας φέτος έχει αναλάβει η κ. Λίντα Αθανασοπούλου.
Στην εμφάνιση της χορωδίας στην Καρδίτσα συμπράττει και ένα τμήμα από τη χορωδία του Καλλιτεχνικού Σχολείου, που επίσης τα τελευταία χρόνια μετέχει σε πλήθος Ελληνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ,υπό την αιγίδα της κας Φάσουρα Μαρίας
Το οργανικό σύνολο ελληνικού τραγουδιού λειτουργεί επίσης ως μάθημα στο πλαίσιο των μουσικών συνόλων. Συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και συναυλίες στο Ηράκλειο. Τη διεύθυνσή του φέτος έχει αναλάβει ο κ. Μιχάλης Σπυριδάκης. 
 
αρχική | καλλιτεχνικό σχολείο | εκδηλώσεις | εκδρομές | επικοινωνία
 
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | copyright 2009 | σχεδιασμός - ανάπτυξη ENTERCITY